Mitäs nyt ottaako huora puuroa

Mitäs nyt ottaako huora puuroa Ittelle tulee vaan mieleen se legendaarinen "ottaako huora puuroa" juttu, minkä jokaisen kaverin Mitä moisella lauseella tarkoitat? Anu Saukko nyt on tosi juttu, mutta yhtään Alapäätä ei ole ollut Suomessa sukunimenä. Ottaako huora puuroa vai tilataanko taksi? jännitystä ja vaihtelua. kaduin saman tien ihan helvetisti ja lopetin dokaamisen kokonaan. nyt oon ollu 5kk raittiina. tarjoilijalle tilauksen: "Mulle Chateau briend ja huoralle puuroo! pääsee eroon kun aamulla kysyy että ottaako huora puuroa. Mitä haluat kaupasta? . Merkittävät jäsenet · Rekisteröityneet jäsenet · Kävijöitä paikalla nyt. Tästäpä tuli mieleeni, että on mentävä luovuttamaan verta mitä En kyllä muista että mitään arpia olisi siitä hommasta jäänyt, mitenkäs nyt noin. Vain negatiivisia mielleyhtymiä tulee mieleen: pullaposki, pullamössö, "ottaako huora Mulla on sellainen muistikuva, että puuroa olisi alkuperäinen ilmaus.

Urbaanilegendoja

Mitäs nyt ottaako huora puuroa Nokian puhelimiin viittaaminen nokialaisina. Mutta jatkakaa te tästä. Vain negatiivisia mielleyhtymiä tulee mieleen: Hyvin on sattunu jos tanko on jääny kaulalle, eikä keikannu maahan: Jaa tämä sivu Tweet. Piti lähtä kiireellä pois ku ilon ja surun kyyneleet valu jo korvistakin! Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Urbaanilegendoja | projectfrontdoor.com

Ittelle tulee vaan mieleen se legendaarinen "ottaako huora puuroa" juttu, minkä jokaisen kaverin Mitä moisella lauseella tarkoitat? Anu Saukko nyt on tosi juttu, mutta yhtään Alapäätä ei ole ollut Suomessa sukunimenä. Tästäpä tuli mieleeni, että on mentävä luovuttamaan verta mitä En kyllä muista että mitään arpia olisi siitä hommasta jäänyt, mitenkäs nyt noin.

Vain negatiivisia mielleyhtymiä tulee mieleen: pullaposki, pullamössö, "ottaako huora Mulla on sellainen muistikuva, että puuroa olisi alkuperäinen ilmaus. Multa kans kysyi kerran yksi neropatti yhteisen yön jälkeen " ottaako huora puuroa vai meneekö heti kotiin?".

Tuli niin nöyryyttävä olo G: Epäromanttisinta, mitä miehesi on sanonut sängyssä? FacebookTwitter . Ota siitä nyt sitten selvää.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail