Miltä anaaliseksi tuntuu seksi keskustelut

Miltä anaaliseksi tuntuu seksi keskustelut Eli kertokaa tytöt että tuntuuko anaaliseksi siltä kuin paskantaminen? En ole vielä uskaltanut antaa poikakaverilleni takaapäin ja haluaisin tietää miltä se tuntuu. Kirjaudu · Aloita uusi keskustelu Ehdottomasti anaaliseksiä! Ajatuskin . En osaa vastata kesken seksin esitetyyn kysymykseen: miltä tuntuu? "Jättävätkö alushousut pois?". "Seksi sujuu hyvin,joskus sattuu takaapäin puuhatessa jos menee liian syvälle. Suuseksikin sujuu,miksi ei?Harrastin seksiä vasta hääyönä. Haluatko kysyä. Vierailija: " ". "Hyvältä. T. Nainen". "Riippuu kuinka venähtänyt pylly. AV-mammalla varmaan samalta kuin vääntäisi ikuista ripulia". "Joskus hyvältä. Mutta tarvii.

Tuntuuko peppuseksi - Keho - Suomi24 Keskustelut

Oon neitsyt ja seksi ei tunnu hyvältä poikaystävän kanssa. Eli siis, oon vuotias ja Avasin keskustelun, koska otsikossa ei ole kerrassaan mitään järkeä. "Jättävätkö alushousut pois?". "Seksi sujuu hyvin,joskus sattuu takaapäin puuhatessa jos menee liian syvälle. Suuseksikin sujuu,miksi ei?Harrastin seksiä vasta hääyönä. Haluatko kysyä.

Miltä naisesta tuntuu peppuseksi? Liittyykö siihen Anaaliseksi tuntuu järkyttävän hyvältä! Miksi? Sitä on vaikeaa määritellä. Ehkä siksi, koska se on jotenkin.

anaaliseksi

Miltä anaaliseksi tuntuu seksi keskustelut Mitä teidän mielestä kuuluu hyvään seksiin? Anaaliseksi tuntuu todella hyvälle. On paljon helpompi hyväksyä vaimo sellaisena kun hän on. Paaljon hyvailya, joka puolelta intohimoista suutelua, hyvaa fiilista, suuseksia, puolin ja toisin, ja sitten tunteella ja antaumuksella rakastelua, kulloisenkin tunnetilan mukaan, eli antaudutaan tilanteen vietavaksi, joskus hellaa, joskus himokkaampaa ja villimpaa jne.

En ole vielä uskaltanut antaa poikakaverilleni takaapäin ja haluaisin tietää miltä se tuntuu?? Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen. Voit myös siirtyä Suomi

Vierailija: " ". "Hyvältä. T. Nainen". "Riippuu kuinka venähtänyt pylly. AV-mammalla varmaan samalta kuin vääntäisi ikuista ripulia". "Joskus hyvältä. Mutta tarvii. Kirjaudu · Aloita uusi keskustelu Ehdottomasti anaaliseksiä!

Ajatuskin . En osaa vastata kesken seksin esitetyyn kysymykseen: miltä tuntuu? Vierailija: "Haluaisin mutta vaimo ei.". "Ensin se tietysti sattu, mutta sitten kun rentoutuu niin eipä tuo kovin pahasti kirpaise =) Ei kyllä kuulu tämä aktiviteetti.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail